“Que la meva obra sia com un poema musicat per un pintor”       

                                                                                   Joan Miró                  

El gener de 1940, a Varengeville-sur-Mer, Joan Miró començà una sèrie de 23 pintures que acabà a Palma de Mallorca i a Mont-Roig (Tarragona) al setembre de 1941. Foren conegudes amb el nom de “Constel·lacions”.

CONSTEL·LACIONS és una proposta de curtmetratge experimental que acompanyat de la veu del galerista d’art Ferran Cano, permet a l’espectador la interpretació creativa de l’obra de Miró, guiant-lo a través de les diferents estrelles de Miró, els seus tallers: Taller Sert, Son Boter i Mont-Roig. Amb aquest curt-documental volem que es respiri, es visqui i s’interpretin els tallers de Miró. I que es faci a partir d’una proposta creativa, suggeridora i sobretot silenciosa… No està res escrit, volem dibuixar estrelles.

————

En enero de 1940, a Varengeville-sur-Mer, Joan Miró empezó una serie de 23 pinturas que acabó en Palma de Mallorca y en Mont-Roig (Tarragona) en septiembre de 1941. Fueron conocidas con el nombre de “Constelaciones”.

CONSTELACIONES es una propuesta de cortometraje experimental que acompañado de la voz del galerista de arte Ferran Cano, permite al espectador la interpretación creativa de la obra de Miró, guiándolo a través de las diferentes estrellas de Miró, sus talleres: Taller Sert, Son Boter y Mont-Roig. Con este corto-documental queremos que se respire, se viva y se interpreten los talleres de Miró. Y que se haga a partir de una propuesta creativa, sugerente y sobre todo silenciosa… No está nada escrito, queremos dibujar estrellas.

————

Mont-Roig, Taller Sert, Son Boter ….Bauhaus, factory, a carpenter’s workshop, intimacy, roots. Joan Miró set up studios that could be a carpenter’s or a blacksmith’s workshop.

In January 1940, in Varengeville-sur-Mer, Joan Miró began a series of 23 paintings that he finished in Palma de Mallorca and in Mont-roig in September 1941.

It is known as the CONSTELLATIONS series.