MAX entén que tota la seva obra emergeix de l’acte d’entreveure a les ombres, de mirar-se dins d’un mateix. Des de Sineu, al cor de Mallorca, descobrim el món i la obra de Max mitjançant el diàleg amb l’autor i el seu traç amb una mirada al seu subconscient, a les seves influències i fonts d’inspiració, la seva biblioteca, el seu taller, el seu procés de creació i les seves eines. Extreurem el profons de Max, els seus símbols, somnis, l’humor, la seva obra amb personatges, regnes fantàstics i irreverents…conjuntament amb comentaris i opinions d’amics, experts , altres dibuixants, escriptors, musics, filòsofs..

 

Natacha Rambova va ser una dona pionera de vida fascinant i la seva petjada creativa ha perdurat malgrat el desconeixement general sobre la seva existència. La seva biografia recorre diverses èpoques del segle XX: Anglaterra i el Paris de principis de segle, el naixement de la indústria cinematogràfica de Hollywood, els anys 30 a Mallorca i l’esclat de la guerra d’Espanya o l’Egipte dels jaciments arqueològics, entre altres. Aquest documental vol treure de l’oblit i recuperar per al gran públic la petjada deixada per aquesta misteriosa dona, que, per atzars del destí, va ser protagonista i testimoni d’esdeveniments crucials.
Mrs. Death pretén trobar respostes al gran tema de la mort, que en els darrers 50 anys han estat considerat com un tabú en el món occidental, però que no sempre se l’ha tractat així. Concretament en el vell costum de pintar i més endavant fotografiar la gent una vegada havia mort, practicat fins el darrer quart del passat segle XX, a on hi trobam una actitud, una mirada, una concepció d’entendre la vida gens allunyada a un fet tan natural com és morir o néixer. Què va passar aleshores per deixar-ho de fer i, més a més, passar a considerar-ho com a quelcom macabre, brut i insensible?