En el món es calcula que més de 3 milions de persones són víctimes de tracta, sobretot dones i nines. El segon negoci més lucratiu del món després del narcotràfic i del qual el nostre país n’és el tercer consumidor a nivell mundial.

“Tracta d’evitar-la” és un documental-social de 30 minuts per a la sensibilització i conscienciació de la joventut sobre el fenomen de la tracta de dones i nines al món amb finalitat d’explotació sexual. Un projecte que conta amb el suport de la Fundació Amaranta i el Govern de les Illes Balears.

————-

En el mundo se calcula que más de 3 millones de personas son víctimas de trata, sobre todo mujeres y niñas. El segundo negocio más lucrativo del mundo después del narcotráfico y del cual nuestro país es el tercer consumidor a nivel mundial.

“Trata d’evitar-la” es un documental-social de 30 minutos para la sensibilización y concienciación de la juventud sobre el fenómeno de la trata de mujeres y niñas en el mundo con finalidad de explotación sexual. Un proyecto que cuenta con el apoyo de la Fundación Amaranta y el Gobierno de las Islas Baleares.

————-

A documentary aimed at young people to educate and raise awareness about human trafficking and dedicated to it’s survivors.

A teenage girl contemplates the circus with the ringmaster introducing the knife thrower, trapese artist and a woman trapped in a net of dark magic. A group of lads argue about visiting “whores”.

Real life testimonies and expert opinion reveal a story of the long journeys, death threats, fear and deception along with the “client “ profile, the value of business, nationalities and gender of the victims, the debt trap, criminal gangs, national policies,….

A different view of the issue of trafficking in women and girls, when the search for a future becomes a nightmare.

Because when we’re lying on our beds in our comfy bedrooms, where it’s never too hot or nor cold, where we enjoy whatever music we wish, where we have tablets, mobiles and computers, we do not know as much about the world as we think.

Per a més informació Fundació Amaranta