‘Ardara’, film amb participació de TV3, al festival IN-EDIT

El film “Ardara“, una producció dirigida per Raimon Fransoy i Xavier Puig i que compta amb la participació de TV3, es projectarà en el marc de la cloenda del festival IN-EDIT, el Festival Internacional de Cinema Documental Musical.

"Ardara", film amb participació de TV3, al festival IN-EDIT

Aquesta és la dissetena edició i tindrà lloc del 24 d’octubre al 3 de novembre a Barcelona i del 30 d’octubre al 3 de novembre a Madrid.

“Ardara” es projectarà aquest diumenge, 3 de novembre, a les 21.55 a la Sala 5 dels Aribau Multicines. A més, els espectadors podran gaudir de la banda sonora en directe durant la projecció del llargmetratge, que servirà per a la cloenda del festival IN-EDIT.

El festival vol centrar l’atenció en el documental musical i en altres gèneres audiovisuals amb la música com a eix temàtic. Des que va néixer l’any 2003, l’IN-EDIT ha crescut ràpidament. Ha quedat demostrat que la unió de música i cinema té el seu públic. El festival ha sabut omplir el buit existent de propostes similars i l’última edició, la 16a, va abaixar el teló havent reunit un total de 33.000 espectadors, sumant les edicions de Barcelona i Madrid.

El canal 33 i l’iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, són mitjans col·laboradors del Festival IN-EDIT.

Sinopsi

En Macià decideix visitar Irlanda per seguir la ruta que van fer els seus pares vint anys enrere. Per la seva banda, la BrunaBruna i la Maria busquen un lloc on desconnectar i fugir del dia a dia. Els tres es creuaran a Ardara, al comtat de Donegal, a Irlanda. “Ardara” és un llargmetratge de ficció que reconstrueix el viatge que emprenen la Maria, la Bruna i el Macià. Es converteix, així, en un relat de tots tres, explicat a través dels ulls de la gent que els veu passar, que mira d’entendre perquè mai no van tornar a casa. Una història que busca poder reflexionar sobre l’acte mateix d’explicar les coses, representar-les i posar-hi un nom, l’única manera que té l’ésser humà d’entendre i organitzar el món.

Fitxa tècnica

  • Direcció: Raimon Fransoy, Xavier Puig
  • Guió: Raimon Fransoy
  • Producció executiva: Mayca Sanz, Cesc Mulet , Montse Rodríguez
  • Direcció de producció: Eulàlia Guarro, Mayca Sanz
  • Direcció de fotografia: Xavier Puig
  • Música original: Ricky Falkner
  • Muntatge: Muntatge: Xavier Puig
  • Disseny de so: Cristian Pons
  • Repartiment: Bruna Cusí, María García Vera, Macià Florit Campins i Elisabet Casanovas

“Ardara” és una producció d’Elsabeth Produccions i La Perifèrica Producciones, amb la participació de TV3 i IB3 i el suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals).

tv3.cat/ficcioicinema