Campeón! Podcast

Títol: Campeón! Podcast

Durada: 4 x 55 min.

Any: 2023

Gènere: Podcast

IB3 Televisió de les Illes Balears

Campeón! Podcast

Campeón! és una nova minisèrie de quatre episodis a càrrec de l’equip d’Aire! sobre una de les personalitats més intrigants, controvertides i elusives del petit món cultural local, reconstruint la seva vida a través d’entrevistes i testimonis amb les persones que el varen es persones que el varen conéixer i tractar, teixint la biografia d’una figura central en la recent història musical de l’illa de l’única manera possible per aproximar-se a alguna cosa semblant a la veritat.

▸ A la carta: https://ib3.org/campeon

‘Campeón!’, un podcast sobre la vida de Toni Pla.

Toni Pla va ser el creador del primer gran festival de música a Mallorca, Isladencanta. I també va deixar moltes factures sense pagar. Avui dia està desaparegut. ‘Campeón!’ és un podcast sobre la seva vida a través del relat de la gent que el va conèixer.

Joan Cabot, periodista d’IB3 Ràdio i Premi Ciutat de Palma, és el creador d’aquest producte sonor que s’endinsa en la vida, a vegades quixotesca, d’aquest promotor musical que va dur per primer cop a Espanya The Strokes i va fer tocar Oasis a Calvià l’any 2002, al primer festival de gran format que va tenir Mallorca.