Gran acollida del programa, “Palma Pam a Pam”, a la seva estrena

PALMA PAM I

Prop de 100.000 persones varen veure el primer capítol ahir vespre

Dilluns 27 de maig la televisió autonòmica balear va emetre el primer capítol del programa Palma Pam a Pam a les 22.00 hores. Un programa que va assolir un 10% d’audiència mitjana amb prop de 100.000 espectadors.

Aquesta bona xifra posa de manifest que la gran aposta que IB3 fa amb els programes de producció pròpia obtenen la satisfacció i seguiment per part de l’audiència.

L’espai presentat per l’actor Rodo Gener, ens dóna a conèixer les possibilitats que el centre de Ciutat ofereix. Un recorregut amb diferents rutes que podrem veure, programa a programa. De fet, a Palma l’espai va tenir una gran acollida. Al primer programa varen berenar amb l’actor Xisco Segura al cafè Es pes de sa palla i la trinitària Ma Isabel ens obrí la desconeguda capella des Temple. Per acabar vàrem conèixer quin és el secret de l’èxit del forn de Ca’n Joan de s’Aigo.

A les xarxes socials, Palma Pam a Pam, amb l’etiqueta per Twitter #palmapamapamib3 va recollir comentaris positius per part dels seguidors, abans, durant i desprès de l’emissió.

Al web www.ib3tv.com podeu tornar a veure aquest programa a la nostra secció “A la carta”.

Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta#palmapamapamib3 i  a www.facebook.com/ib3tv.