La vida lliure de Marc Recha competirà en el Festival Internacional de Cinema de Gijón

La 55a edició del Festival Internacional de Cinema de Gijón acollirà l’estrena mundial de La vida lliure, el nou llargmetratge de Marc Recha (Un dia perfecte per volar, Petit indi). La pel·lícula es presentarà els dies 18 i 19 de novembre a dintre de la Secció Oficial: Largometrajes i Enfants Terribles. A més, el pròxim 25 de novembre també pugnarà per endur-se el Gran Prix del prestigiós Festival Black Nights de Tallin (Estònia).

Marc Recha escriu i dirigeix aquest relat intimista protagonitzat per Sergi López (Pa negre, El laberinto del fauno) al costat de Miquel Gelabert, Núria Prims i dels joves actors Mariona Gomila i Macià Arguimbau, que narra el conflicte humà entre l’obligada lluita per la supervivència i l’anhel de llibertat. A través de la mirada d’una nena, la història té com a escenari l’illa de Menorca a les acaballes de la Primera Guerra Mundial, un període marcat per la fam, el contraban i una epidèmia de grip.

La vida lliure és una producció de Turkana FilmsLa Perifèrica produccions amb la participació de Televisió de Catalunya i IB3 Televisió i el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), el Govern de les Illes Balears. Conselleria de Transparència, Cultura i Esports. Direcció General de Cultura, el Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i d’Illes Balears Film Commission.