Ficció

Explora mons plens de passió, emocions, drama i alegria a les nostres produccions audiovisuals. Deixa’t portar per la màgia del cinema.

 • Quest

  Quest

  En Lluc arriba a l’illa deshabitada de Quest, on es diu que hi habiten elements sobrenaturals, per estudiar-hi la flora i la fauna. Però ben aviat s’adonarà que la seva recerca es torna cap als fantasmes que habiten el seu interior.

  Llegeix més →: Quest
 • Carbón

  Carbón

  Aquesta mostra combina la pel·lícula Carbón, una historia de MAX i Cesc Mulet, on es recrea l’imaginari de l’artista, amb l’espai expositiu.

  Llegeix més →: Carbón
 • Arca

  Arca

  Arca ens mostra els dies en què Blanca ha de prendre una decisió que marcarà el seu futur, el de la seva filla i possiblement el de la humanitat.

  Llegeix més →: Arca
 • El ventre del mar

  El ventre del mar

  El rerefons de la pel·lícula s’inspira en fets reals, el naufragi de la Méduse que va inspirar el quadre La bassa de la Medusa de Théodore Géricault.

  Llegeix més →: El ventre del mar
 • Forastera

  Forastera

  Passant l’estiu a Mallorca, Antonia es troba captivada per les similituds entre ella i la seva difunta àvia, i descobreix un poder sobre el seu avi vidu. No pot resistir disfressar-se, però és incert qui està habitant en qui.

  Llegeix més →: Forastera