Quest

Títol: Quest

Durada: 75 min

Any: 2023

Gènere: Llargmetratge ficció

VO: Català

Target: Tots els públics

Direcció i guió: Antonina Obrador

Intèrprets: Enric Auquer, Laia Manzanares, Miquel Gelabert i la participació de Maria Arnal

Quest

Una producció de NANOUK FILMS  i  LA PERIFÈRICA PRODUCCIONS, amb participació d’ IB3; la col·laboració de Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura ICEC (Departament de Cultura), amb el suport d’ICIB, i amb el patrocini de Fundació Mallorca Turisme i Mallorca Film Commission

Sinopsi

En Lluc, un biòleg marcat per la desaparició de la seva dona Maria, inicia una investigació científica a Quest, una illa des- habitada on es diu que hi habiten elements sobrenaturals i que va ser el darrer lloc on Maria va estar. A poc a poc se li van apareixent rastres de la vida de Maria a l’illa que el fan entrar en contacte amb fantasmes del seu propi passat. L’ar- ribada de Carme, la seva germana a qui fa deu anys que no veu, l’empenyerà a enfrontar-se amb les pors més arrelades en el seu interior.

Quest

Rodada a diferents localitzacions de Mallorca com Felanitx, Portocolom, sa Dragonera o la Serra de Tramuntana, Quest és la ficció balear de més format des d’El ventre del Mar (Agustí Villaronga). Està protagonitzada pel guanyador d’un Goya Enric Auquer i l’actriu Laia Manzanares.

Es tracta d’una cinta plena de fantasia i misteri on Mallorca es transforma en una illa perduda en el temps amb mantell de boira i silencis trencats per presències desconegudes. Així, s’hi aborden temes universals com el dol i la culpa, i crea un món ple d’elements de la mitologia mediterrània.

Premis

  • 🏆 Som Cinema 2023 – Millor Pel·lícula
  • Cambridge Film Festival – Camera Catalonia
  • Atlàntida Mallorca Film Fest – Pel·lícula Inaugural